Skribent | Journalist | Tidningsmakare

17 Nov 2012, Posted by admin in Uncategorized, No Comments.

Skribent | Journalist | Tidningsmakare


När jag var 21 år startade jag ett eget företag och etablerade mig som journalist. Många av uppdragen innefattade även fotografering och grafisk formgivning.

Sedan dess har jag bland annat varit motorreporter vid Dagens Nyheter, redaktionschef vid Teknikens Värld, chefredaktör för Automobil, kolumnist och motorskribent i Upsala Nya Tidning samt andreredaktör vid tidningen GranTurismo.

Inriktningen har som synes främst varit motorfordon – bilar, motorcyklar och fordonsindustri – men jag har även erfarenhet som allmänreporter i dagspress. Mina intressen är breda. Inom motorjournalistiken har jag ägnat mig åt allt från hårdnackad konsumentgranskning till reportage om klassiska bilar, människor och upplevelser.

Den här sajten är ännu i sin linda, mer information kommer att adderas. Men redan nu kan du se mitt cv, klicka dig vidare till min fotoportfolio, kontakta mig via LinkedIn samt läsa en anekdot om hur jag hamnade i det här yrket.

Jag har F-skattsedel och nås på +46706834920 eller info@ericlund.se.

Promote Post

Enjoyed this post?


http://www.ericlund.se/wp-content/themes/press